hits

Laurdagsgourmet

I kveld bestemte vi oss for å lage eit Sør-Afrikansk måltid. Oppskrifta på Bobotien finn du  her: http://springerinne.blogg.no/1288244382_afrikansk_smaksbombe.html

 Absolutt å anbefale, men la deg friste litt først.

 

Chutney og bananer høyrer til. Fantastisk saman:)

Snart klare til steiking.

Og ferdig. :)

 Denne veka har vore litt rar, men også fin. Eg har snudd litt den negative trenden eg var komen ut i. No er eg meir glad og kjenner overskuddet. Det gir verkeleg motivasjon.Treningane har vore litt opp og ned. Har ikkje løpt så lange turar og heller ikkje noko styrketrening ( bortsett frå situps på gym matta vår heime). Neste veke må eg berre løfte litt vekter slik at kroppen ikkje rotnar heilt. Hehe..sett litt på spissen. Når det gjeld løpinga held eg meg til timen + -, men det er litt vanskeleg når det er så nyyydelig vær ute. Får jo lyst til å legge seg ut og sole meg, men den gleden forsvinn vel raskt når vindkulene sette i.

Ynskjer alle ei fortreffeleg helg vidare.

 

5 kommentarer

Kine

27.03.2011 kl.15:31

Det så kjempegodt ut:) ha en fortsatt nydelig dag!

springerinne

27.03.2011 kl.17:15

Kine:Tusen takk og god helg til seg også( eller søndag). Bobotien var nydeleg og idag år vi restar.Ikkje verst det heller:)

Therese

28.03.2011 kl.08:39

Bobotien er det lenge siden jeg har testet; og med alle ingrediensene jeg måtte kjøpe da, har jeg en god grunn til å bruke litt mer av de nå...hehe. Smart å ha de i porsjonsformer da; da fikk jeg til og med anledning til å teste ut porsjons/suffleformene mine :)

Synes du burde satse mer på styrketrening (oppbyggende trening) en periode framover nå, mht dine mål (blogginnlegg ovenfor). Vet jo at løpingen betyr mye for deg, men kanskje bør prioriteringen få fortrinnet?! Lykke til!!

springerinne

28.03.2011 kl.09:13

Therese:Heisan og takk for godt råd. Du har kanskje rett i det. Eg har sløva for mykje på det området. Synes det er så mykje deiligare å være ute når det er så fint vær.

Bobotien blir best i porsjonsformer då den held seg saftigare:) Var på Ekeby Gård sør for Moss og kjøpte ekte sør afrikansk chutney. nam nam:)

Silje

29.03.2011 kl.00:18

Den maten såg skikkelig namm ut..:D

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv