hits

Saftig lasagne, men...

..gløymte noko vesentleg.

I går testa eg ut ein lasagne som eg fann på Kristine Weber si nettside. Det var skikkeleg saftig, men så klarte eg å gløyme squashen som skulle være med. Det blei derfor ein noko amputert lasagne, men smaken var der iallfall. Bedre lykke neste gang.  Her oppskrifta eg brukte igår.

-Karbonadedeig

-Opphakka tomatar + en desj med worchestersaus og rødvinseddik

-Løk

-Paprika

-Brokkoli

-Spinatblad

-Krydder

-Kvitost

Brukte dei ingridiensane som eg hadde i kjøleskapet. Her er det jo berre å være kreativ.

Steik lasagnen til osten er gyllen. Då er det berre å ta den ut og gafle innpå.

I kveld skal eg møte tre kjekke jenter på Aker Brygge. Der skal vi ete middag på Jakob Aall Brasserie, og deretter trene lattermusklane på Latter og showet "Flink Pike". Har trua på at det blir ein vellykka venninnekveld.Gler meg iallfall stort.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv