hits

Litt ekkelt, men godt:)

Valget mellom å gå ut for å ete og å lage ein bedre middag heime enda opp med sistnevnte. Snakk om å være gammal og satt. hehe...Sannheten er vel heller det at eg elskar å kokkelere så då enda vi opp i sofaen nok ein gong.jaja..

Sette i gong tre ulike prosessar på ein gong: Brød, skulebollar og heilsteik kylling med båtpoteter og mangosalsa. Klokka var 16 då eg starta og 19 då eg var ferdig med alt. Og tida vi åt opp maten på tok maximum 15 minutt. Haha..Lite balanse der ja. Kyllingen ser alltid ekkel ut når den er rå og ennå eklare er det å "løfte" skinnet for å legge inn godsaker som i dette tilfelle var salvieblad og serranoskinke. Men smaken blei veldig god til slutt.

Streva litt her ja.

Ser nesten grotesk ut.

Fyllet: Salvie og serrano.Inn i ovnen.


Ferdig og klar til servering.

Tilbehør: Mangosalsa ( heimelaga), salat, båtpoteter og cottage cheese. Kyllingkjøtet drukna visst i alt det andre ser eg...
Auduns favorittar.Men ikkje før alt er på plass.Sola må jo nytast og då er det herleg å ha ein terrasse.


Kan ikkje være sur i dette været.

Det er deileg å kjenne sommartempen, men "gamla "  har begynt å mislike den steikande heten. Blir så slapp og trøtt. Før kunne eg berre ligge strak ut og nyte, men no må eg sitte i skuggen eller være i bevegelse. Og akkurat det har vi vore idag. Først ein fin langtur på løpande fot med mann og hund, og så ein kjekk spasetur i Bogstadveien for å kike på alt og alle. Morsomt "skue" og gratis underhaldning. thihi..No er det Diamond League på TV, så då får vi benke oss framfor skjermen og glane.

 

 
8 kommentarer

lovelyliller.com

04.06.2011 kl.20:22

åååh NAM . elsker solksinnsboller!

Jenny

04.06.2011 kl.21:44

Wow, jeg må si du stadig imponerer! Jeg får faktisk lyst til å bli like flink til å kokkelere som du hver gang du legger ut mesterverkene dine! Du lager jo så mye gourme mat :) også må jeg si du er absolutt nydelig, inside - out!

Ha en fin kveld videre, det er så herlig med sommer ynes jeg!

Kristine

04.06.2011 kl.22:05

Du er både søt og lager deilig mat.

Flotte Kristin :)

Othilie Ulvedalen

04.06.2011 kl.23:20

Hehe, har alltid hatt lyst til å lage sånn. Ser lett ut på TV. Meningsfull blogg du har, kjempe br^^ Stikk innom min :D

Karoline

04.06.2011 kl.23:45

Hei, Er fast leser av bloggen din og synes den er utrolig bra og du skriver veldig godt:) Ville bare si at jeg lagde søt/sterk taco oppskriften din til lørdagskos, og den ble meget vellykket. Eneste endringen var kalkunkjøttdeig istedet for kjøttdeig siden jeg hadde det liggende, og banan istedet for aprikossyltetøy som jeg ikke hadde. Men det funket fint det også. Tusen takk for inspirerende blogg, og gode oppskrifter. Må også få legge til at du ser veldig bra ut, og jeg heier på deg:D

springerinne

05.06.2011 kl.09:51

Karoline:Åh så kjekt at du lagde tacoretten min. Den er steikande god på grunn av kryddera, og det går fint an å variere litt. Smaken blir uansett annleis enn den vanlege taco pose blandinga. Takk for kompliment. Føler meg veldig bra og det er deileg.

springerinne

05.06.2011 kl.09:52

Kristine:Åh takk det samme Kristine.

Karoline

05.06.2011 kl.10:56

Ja, den krydderblandingen er helt rå:) Passer så bra med nøttene og rosinene i tillegg!

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv