hits

Norges BESTE sushi?

Sidan eg er sjarmert av Hellstrøm og kokkeleringa hans må eg sjølvsagt sjekke ut kor han går for å ete godt. Alex Sushi har han svart mang en gang, og då var det ikkje tvil ein gong når anledninga bydde seg. Bord blei bestillt igårkveld og vi fekk ein flott plass atmed "kjøkkenet" der kokkane tilberedte godsakene. Utruleg artig, ikkje minst flott å sjå korleis dei utøva matkunsten. Trur eg skal øve lenge og vel før eg kan klare noko som liknar. Det skjer nok aldri.VI blei høfleg plassert ög fekk menyen i henda. Der var det masse forskjellig, både ukjent og kjent. Mest ukjent vil eg kanskje sei ( hehe). Audun hadde vore her før og blei ikkje så veldig happy den gongen. Men i kveld valde vi litt meir safe og begge smilte. Trur kanskje mitt smil var størst.
Sashimi
Kyllingspyd

Forretten min blei kyllingspyd i søt soyasaus. Mmmmm....fantastisk godt. Audun valde sashimi i forskjellige variantar. Deretter fulgte hovedretten som bestod seg i ulike Maki og Nigiri. Litt forsiktige her, men då gjekk iallfall alt ned. Det som var litt morsomt opp i det heile var at vi var ferdige på 1 time. Til vanleg nyter vi vin til så god mat, og då går jo timane raskt som rakkaren. Det var difor rart å være ferdige før alle andre hadde slukt eit glas vin og vi berre eplemost. haha...:)


Kult å sjå korleis dei lagar sushien.Så spørs det om eg kan sei at Alex Sushi er Norges beste. Nei,det klarar eg absolutt ikkje då eg ikkje kan samanlikne med så mange andre plassar, men dei hadde bra service, dei var raske, det var veldig reint og hygienisk, vi fekk sjå kokkane i arbeid og alt smakte nydeleg. I tillegg såg sushien veldig delikat ut og det er jo greit når ein betalar "gras" for det:)"Rauden" som eg skal selge. Ligg på finn.no. Snufs...den er steingod å køyre og drar godt på....

Imorgon reiser vi på ei lita utflukt til nabolandet. Har bestilt hotell midt i Karlstad til måndag og skal berre kose oss og slappe av. Blir nok litt shopping også..thihi..

8 kommentarer

åh, nå ble jeg litt misunnelig her! Gud, som jeg elsker sushi.

Siv Helene ♥

11.06.2011 kl.22:42

Jeg har aldri smakt shushi før.. Men ser at mange sier det er så godt så kanskje jeg bør prøve det en dag :D

surfer

11.06.2011 kl.23:36

Tusen takk godpia <3

11.06.2011 kl.23:37

Makien så vanvittig god ut!=)

Kan jeg spørre hva regningen kom på for dere begge uten vin til maten?

lovelyliller.com

11.06.2011 kl.23:46

åååh hvor nydelig. jeg er super sushi-fan!

springerinne

12.06.2011 kl.08:10

Anonym:Heisna, ja makien var best. Mmmm..Alt sammen kom på 800kroner uten alkohol.Då var det inkluder forttettar til begge og så bestillte eg 12 bitar med nigiri og maki til hovedrett medan audun tok hovedrett sushi som var 15 bitar. Meir enn nok mat, så vi blei gode og mette.

springerinne

12.06.2011 kl.08:11

Siv Helene:Det bør du. Eg likte det ikkje så veldig godt før,men så tenkte eg at eg skulle gje det eit forsøk til i vinter og då sa det "smack" og eg digga det. hehe..rare greier.

Mia

12.06.2011 kl.22:41

Såå godt med sushi, jeg er hektet<3 Er allerede begynt og glede meg til tirsdag så jeg får kommet meg på butikken og kjøpt salmalaks så jeg kan lage mer sushi, hehe:)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv