hits

FANTASTISK rett og slett!

I kveld har eg berre ete den beste sushien ever. Ja eg synast faktisk den var bedre enn Alex Sushi. Og det beste av alt: Den var heimelaga.

Mi gode veninne og forlover ( i 2009) Silje serverte heimelaga sushi til meg for mange år sidan. Då smakte eg på to bitar og synes det var nok. Likevel hugsar eg at smaken var god og at eg kanskje ville like det i framtida. Som sagt så gjort. Det siste halve året har eg berre blitt hekta, så derfor spurte eg om vi skulle lage sushien saman idag. Eg har aldri gjort det og ville svært gjerne lære.

Vi fann alle ingrediensar på Ultra og sette igang med kokkeleringa. Bildene talar vel eigentleg for seg sjølv, og sjølv om enkelte bitar ikkje var av dei penaste ( mine mestervrk vel og merke) smakte dei heilt fortreffeleg. Og det beste av alt. Eg fekk "doggy bag" med meg heim. :):) Takk Silje!

Elskar MakiLaks og avokado passar godt saman. Og så er det masse sunt feitt.Skvise, skvise.:):)Tuppervare er perfekt. Denne fungerte iallfall ypperleg.Og slik blei risresultatet.Mmmmm...Ennå meir MmmmmmmBon apetit!

No veit eg kva eg treng og korleis eg skal gå fram for å få deileg heimelaga sushi. Og det var slett ikkje så vanskeleg som eg trudde, men det skal jo seiast at dette sikkert var det lettaste å lage også då....:) GODT var det iallfall:)

12 kommentarer

marte

25.06.2011 kl.23:20

magisk og SUPERGODT"! Føler meg alltid så "ren" etter å ha spist sushi - jada, det høres helt sinnsykt ut, men det stemmer for min del! =)

Prøv med scampi, crabsticks (fersk krabbe funker også!), og tunfisk også en gang!

brukte du wasabi og soyasaus btw? Ingen sushi uten

God helg videre

springerinne

26.06.2011 kl.09:07

marte:Ja gjett om eg brukte soyasaus, wasabi og ingefær. Det er jo eit must. Neste gang skal eg lage med dei andre ingrediensane også. Mmmm...Gler meg til restane idag. God søndag:)
Så bra det så ut!! Hjemmelaget sushi er så godt!

Mia

26.06.2011 kl.13:24

Smart tupperware-risklemme-ting! Har prøvd og forme risen med hendene, men blir aldri så veldig bra, så en slik skal prøves;)

Fitnessnora

26.06.2011 kl.14:26

Sushi er fantastisk! :)

Ann Kristin

26.06.2011 kl.15:10

Det der fikk jeg også lyst på!!! Fristende :-) Må nok få tak i salmalaks en dag, så det blir sushi på oss en dag - inspirasjon!!! :)

lovelyliller.com

26.06.2011 kl.15:12

ELSKER sushi jeg også :D

springerinne

26.06.2011 kl.17:12

Ann Kristin:Ja det er berre å sette igang. Du vil ikkje angre:)

26.06.2011 kl.17:32

Hvor har du kjøpt den som "skviser" risen i perfekt form til sushien?:D

Ai

26.06.2011 kl.18:32

Hei,det er tuppervare som forskj folk selger på såkalla homepartys:)

:D

26.06.2011 kl.20:15

fantastisk fin blogg du har. Utruleg bra å lese. Har ei veninne som slit md samme problemet som deg, og eg trur nok denne bloggen vil vere til hjelp for mange !

Veldig gledeleg at du er på betringens veg også. Men er det slik at du trenar kvar dag? er ikkje det litt mykje i din situasjon, eller er det noko du føler du "berre må" gjere?

lykke til vidare.

springerinne

27.06.2011 kl.12:11

:D:Heisan, og takk for kosleg melding. Eg spring ein roleg tur kvar dag.Det har vore min store lidenskap gjennom så ufatteleg mange år at eg ynskjer ikkje å slutte med det. Det eg har "utsatt" på lenger sikt er intervallar, lange turar og intense økter. Det er kun roleg, mellom 45mintt og litt over ein time. Det som også er viktig å få med er at eg idag er normalvektig og har ein fin BMI. Er i god form, kroppen fungerer mykje bedre og eg har det kjekt på treningane. Så lenge eg et nok er det berre fint å være fysisk aktiv.

Håpar verkeleg veninna di får oppleve eit godt liv snart. Spiseforstyrrelsar er ingen unt.

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv