hits

Surprise

Blei overraska over å få servert middag av husbonden igår. Han hadde mekka saman ein fantastisk pasta og kyllingsalat som faktisk gjorde meg heilt stum. Mannen kan jo lage mat! Kan hende han ville gjere eit ekstra godt inntrykk siste dagen han var heime før offshorelivet att. Men uansett. Det skal ikkje bli siste gong, for denne var berre nyyydeleg!

Husbondens pasta og kyllingsalat

 Grilla kylling

Fullkornspasta

Babyspinat

Isbergsalat

Asparges

 Kokte egg

Brødkrutongar

Cherrytomatar

Soltørka tomatar

Fetaost

Pinekjerner

Agurk

Paprika

Mange ingridiensar, men fy so godt! Og det beste er at eg idag har eg både lunsj og middag.:)

 

Lite og kort innlegg før arbeidsdagen må forsette. Det er fælt å sitte inn når det er så flott haustvær ute, men kompis og eg ( Trymmegutt) har lufta skrottane i 1 time så eg får leve ei stund på det.

 

4 kommentarer

lovelyliller.com -

04.10.2011 kl.17:24

så koselig da!!! <3

Ingeborg

04.10.2011 kl.21:07

Hei!

Jeg satser paa friidrett, mellom og langdistanse, og har omlag 10-11 okter i uken. Tenker aa kjoepe meg et tredje joggeskopar, et som gjerne kan brukes til baade lengre og kortere turer. Naa har jeg Asics DS trainer og Asics Nimbus. Jeg har normalpronasjon. Har du et forslag til hva slags sko jeg kan kjoepe meg? Gjerne med god demping og stabilitet, men ikke noe saerlig tyngre enn Nimbusene.

Haaper paa svar! :)

springerinne

05.10.2011 kl.11:07

Ingeborg:

Heisan Ingeborg!

Eg har funne min favoritt som er Brooks Ravenna. Dei er ikkje tunge, men heller ikkje superlette. Sann midt på treet. Dei har god demping og eg får ein god løpsfølelse i dei. Begynte å bruke Ravenna ifjor då Løplabbet tok dei inn og er hekta. Brukar kun den modellen sjølv om sikkert mange andre er vel så bra.

Eg kjøper dei foresten på nettbutikk i UK. Der kostar dei ca 680,- kontra 1500 i Norge. Med frak vert det ca 750 kroner. Ikkje verst deal det når ein brukar mange par for året:)

Ingeborg

05.10.2011 kl.16:03

Tusen takk! :-)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv