hits

FØRSTE MÅLTID 2012

 At eg elskar tapas kan eg ikkje legge skjul på, så kva er ikkje enn å starte det nye året med det beste ein veit:)

Kjøttbollar:

Karbonadedeig, chili, valnøtter, sjalottløk,potetmel, cottage cheese,2 egg, spisskummin,pepper og salt, paprikapulver,curry.

Mangosalsa:

 Mango, chili, lime, koriander

Saltkokte poteter:

Havsalt og vatn 50% 50

Mozarellasalat:

Grøne blad, cherrytomatar,mozarellaost, pepper, salt, valnøtter, litt olje (brukar fetaostoljen).

Lomper med forskjellig fyll:

Skinke, kremost, røykelaks etc

Serranoskinke

Dadlar fyllt med kremost og surra i serrranokinke:

FAVORIITT !

Manchego ost med fikensyltetøy og kjeks

Potetomelett

Raude og kvite dråpar.

 

 Potetene blei litt for salte, men det gjekk ned.


Må jo pynte litt sjølv om det er heime i soafen.



Likar aller best å lage alt frå botnen.

Mozarellasalat.

FAVORITTEN!!



Pølsene er Auduns store favoritt. Frå Idsøe sjølvsagt:)

Ha ein flott kveld vidare. Imorgon er det kvardag att. Ska faktisk bli godt:)

 

 

2 kommentarer

Mia

01.01.2012 kl.20:17

For noen fristende bilder! Inspirerende=)
Så mye lekkert !! :D liker også tapas!

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

38, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 3, og Erle på 1 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv