LaurdagsBILDER
laurdagar kan det ikkje bli for ofte av. eg elskar å avslutte dagen med ein god middag som eg gjerne brukar eit par timar på. her er nokre knips.
Lime: Kan brukast til mykje, og er gull å ha i kjøleskapet.
Persille: Gir kjøttbollane ekstra god smak.
Favoritt. Ingen hemmelighet lengre. Dadlar kunne eg ete til alle måltid.
Plikt: Er det noko kokken er plikta til så er det å smake. Kan ikkje levere frå seg mat utan å ha testa den.
Chili: For den som likar litt ekstra spizy mat må berre chilien være med
Krydder: Spisskummin, curry, paprikapulver, kayennepepper, svart pepper og maldonsalt set fart på sakene.

Heimelaga: Kjøttbollar med mykje smak er eit must på tapaskvelden. Kveldens oppskrift nederst.
jordbær: ikkje dei beste jordbæra eg har smakt, men så er det jo lenge til sesong. fungerte likevel utmerka i drinken.
Smoothie? Ikkje heilt. Denne gong blei det ein Bær Daiquiri ala Kristin. Oppskrift nederst.

Ny bluse: Må jo vise fram "Byportfangsten"
oppskrifter:
Bær Daiquiri ala kristin
ferske jorbær
frosne bær( blanding av jordbær, bjørnebær og bringebær)
lime
sukrin
bacardi
spizy kjøttbollar: