hits

LaurdagsBILDER

laurdagar kan det ikkje bli for ofte av. eg elskar å avslutte dagen med ein god middag som eg gjerne brukar eit par timar på. her er nokre knips.

 

Lime: Kan brukast til mykje, og er gull å ha i kjøleskapet.

Persille: Gir kjøttbollane ekstra god smak.

Favoritt. Ingen hemmelighet lengre. Dadlar kunne eg ete til alle måltid.

 


Plikt: Er det noko kokken er plikta til så er det å smake. Kan ikkje levere frå seg mat utan å ha testa den.


Chili: For den som likar litt ekstra spizy mat må berre chilien være med

Krydder:  Spisskummin, curry, paprikapulver, kayennepepper, svart pepper og maldonsalt set fart på sakene.

Heimelaga: Kjøttbollar med mykje smak er eit must på tapaskvelden. Kveldens oppskrift nederst.


jordbær: ikkje dei beste jordbæra eg har smakt, men så er det jo lenge til sesong. fungerte likevel utmerka i drinken.

 Smoothie? Ikkje heilt. Denne gong blei det ein Bær Daiquiri ala Kristin. Oppskrift nederst.



Ny bluse: Må jo vise fram "Byportfangsten"

 

 oppskrifter:

 

Bær Daiquiri ala kristin

ferske jorbær

frosne bær( blanding av jordbær, bjørnebær og bringebær)

lime

sukrin

bacardi

 

spizy kjøttbollar:

 Karbonadedeig

persille

chili

cottage cheese

sjalottløk

curry

paprikapulver

maldonsalt

spisskummin

kayennepepper

svart pepper

valnøtter

pinekjerner

2 egg

litt potetmel

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

38, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 3, og Erle på 1 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv