hits

Tid til å kokkelere...

Beklagar at eg ikkje har vore slik på hugget som eg pleier, men formen er ikkje på topp. Framleis smerter og idag er det faktisk verre enn igår. Skjønar det ikkje heilt, men eg får ta meg ein tur tilbake til legen i veka viss dette ikkje endrar seg. Det som skremer meg mest er det konkrete punktet der lunga ligg som ikkje gjev fred. Er jo avhengig at pusten virkar 100% så eg må innrømme at eg ikkje er noko moro akkurat.

Vel, får prøve å tenkje på noko anna sjølv om også det ikkje er så interessant for å bruke dei orda. Har jobba ein god del tida det er to dagar til trykk. Skreve artiklar, lest korrektur og sendt avgårde til desk. Imorgon er det full fres så langt det rekk. Skal iallfall gjev sluttspurten eit realt forsøk

 .

Ris med hakka aprikos gresskarfrø, valnøtter og persille på toppen:)

 

Klem frå meg:)

 

Én kommentar

Trine

18.03.2012 kl.22:41

Lykke til nå i sluttspurten :) Ikke gøy å lese at du fortsatt har vondt etter fallet, håper du kommer deg snart. Ha en fin uke!

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv