hits

SVINaktig godt

Kven har sagt at ein ikkje kan kose seg med god mat i kvardagen. Det er iallfall ikkje noko eg er enig i, så difor har eg ein glimrande middag som dåkke vil elske. At det er litt sunt også er bonus:)

SVIN MED "KNASK":

 

Svinefilet

Fetaost

Soltørka tomatar i olje

Fersk basilikum

Salt og pepper

 

Del halveis i fileten slik at du får plass til "knasket". Bruk hyssing for å halde fileten saman under steking.

 

  

EPLETATZIKI

Naturell skyr eller matyoughurt

Revne epler

Salt og pepper

1 kvitløksbåt

1 ts sukrin

 

Bland saman og server.

 

 

Det ser kanskje innvikla ut, men det kan eg love det ikkje er:) Og ja, du kan lage dette på ein torsdag så vel som laurdag:) 


 

3 kommentarer

Linn - Hund, foto og hverdag

29.03.2012 kl.18:02

spennende! Kanskje jeg tester ut dette =)

Kari

04.04.2012 kl.01:58

Nydelig!

Jeg skal ha middagsgjester, venninnegjengen. Tenker å servere noe sunt, men samtidig smakfullt, alla dette!

Hvordan tilbereder du fileten? stekes først i panne og så i ovn? Alt jeg googler står det 15 min, el.l i ovnen. og det høres lite ut?

springerinne

04.04.2012 kl.08:32

Kari:Heisan, eg steiker den på panna før eg set den i ovnen med steiketermometer. Når det er 67 grader er den lyserosa:)Bon apetit!!

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv