hits

Mmmmm...ANBEFALAST!!

Denne lakseburgeren må dåkke teste ut. Anbefalar den på det sterkaste. Ordentleg god smak og supersunn. Burgerbrøda i butikken frista ikkje, men kanskje ein kan lage dei sjølveJ Sausen eller dippen er vel rette ordet passa glimrande til. Førsteinttrykket av det som skulle i var med skepsis,men den forsvann raskt etter at den kom på tunga.:)



LAKSEBURGER MED TRØKK I

4 personar

600 gram Salmalaks eller anna fersk laks

2 dl raud hakka paprika

1 liten hakka rødløk,

1-2 vårløk, finhakka

1 ss fersk ingefær, revet

1/2 chilli uten steinar, finhakka 

3 ss fersk koriander, finhakka

Safta av 1 lime

2 ss maldonsalt

pepper

2 ss sesamfrø



1 fedd kvitløk

2 ss god olivenolje

2 ss maizenna

1 egg

Steikast i ca 3 minutt på kvar side. Mmmm...:)

 



DIP / SAUS

1/2 boks Kesam

1 liten rødløk

3 ss kapers

1,5 dl sylteagurk

3 ss fersk timian

Safta av 1/2 lime

1 ts dijonsennep

pepper

maldonsalt

God olivenolje

 

Bland alt saman i ei skål. Det skal være finhakka. Settast i kjøleskapet før servering. Server gjerne med ein god salat til.

  

 

Så godt va det!!:):) hihi



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Cecilie

22.08.2012 kl.21:37

Ser digg ut! :) Herligt bilde av deg forresten, du er ei solstråla :)

springerinne

24.08.2012 kl.10:06

Cecilie: Det er du også!! Gler meg til tysdag:):)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

38, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 3, og Erle på 1 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv