hits

Ein liten test

God morgon frå Hammer hotell på Lillehammer. Det desidert beste i byn, iallfall det koslegaste. Har nettopp ete ein solid frukost, skal ut å løpe langs Mjøsa, og deretter jobbe på Birkebeinerløpet. Var på plass igår, og under ser dåkke standen til Birkebeiner`n. Kjekt å treffe folk som enten likar bladet eller som har noko å sette fingeren på:)


Har lenge vore skeptisk til terrengsko. Har ikkje hatt trua på dempinga, og på at den stivheita som skoa har bært mykje preg av opp gjennom åra er endra til det betre. Eg håpar eg tek feil i dag. Desse Asics Fuji Attack skoa skal iallfall få bein å springe på. Testresultatet kjem forøvrig  i neste magasin:)

Ynskjer dåkke ein fin laurdag:)

Stor Springerinneklem 

9 kommentarer

mari

15.09.2012 kl.09:56

skal du stå på stand i hallen i dag også? kanskje jeg ser deg! :)

Blnr.

15.09.2012 kl.10:50

Fiin blogg !:-) Stå på videre.

kommentere tilbake?<3

springerinne

15.09.2012 kl.11:52

mari: Heisan Mari! Eg er mest ute i målområdet og intervjuar.Sit også inne i presserommet og skriver innimellom ( i 2 etasje.Ser rett ut på målområdet) Berre å ta turen om du vil. Eg har turkis trimtex jakke, swix bukse på meg og musefletter:):):)

christine

15.09.2012 kl.15:18

Så bra!!! Eg leiter etter nye terrengsko :-D Tuuusen takk for kjekk konvolutt i postkassa i dag, made my day :-D

mari

15.09.2012 kl.18:47

Jeg så deg dessverre ikke (jeg hadde tenkt jeg skulle si hei hvis jeg så deg!), men jeg håper du har hatt en knallbra dag! Det var hvertfall supert ute i løypa, og jeg har akkurat sendt en mail til "de der oppe" i birkenarrangementene, for det var virkelig en nydelig opplevelse å være med:)

Hanne

17.09.2012 kl.16:42

Gleder meg til å høre anmeldelsen! Slo forresten rekorden min på mila til 43:40 nylig, så fornøyd! Tenk hva tilstrekkelig matinntak gjør med farten og bena:D

springerinne

18.09.2012 kl.12:33

Hanne: Så fantastisk Hanne.Det er jo superbra!! WOW! Ja det er som bilen. Den rullar ikkje avgårde på tom tank samma kor langt inn du trykker på gassen:) Du har løpinga i det du:)
Stå på!
klem

springerinne

18.09.2012 kl.12:35

mari: Tenkte på deg då eg skreiv svaret om at eg var i presserommet. Hadde vore veldig kjekt å seie hei. Eg sat derimot lite på ræva då det går i ett banka kjør.

Så kjekt at du fekk ein god opplevelse. Arrangøren er proffe og legg enormt med arbeid i å gjere oss andre fornøgde frå start til mål:)
Går du på ski også?
Stor klem

springerinne

18.09.2012 kl.12:36

christine: Dritgo sko. Har brukt dei tre gonger no og igår løpte eg i ulendt terreng. Veldig fornøgd så langt. Eg fekk modellen utan gore tex. Trur den er litt stivare på foten og det er ikkje eg så begeistra over,men har jo ikkje testa den heller.
Klem til spreka

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv