BESTE STARTEN PÅ DAGEN
God morgon!!
Ingenting er som heimebaka ferskt grovbrød med spekesinke og noko grønt og rødt på toppen. Tenkjer med gru på kor mange år eg nekta meg dette fordi eg var redd for alle karbohydrat. Det var faktisk ikkje før i vinter eg klarte å ete brødskiver kvar dag utan å få dårleg samvit. Eg er veldig glad for at eg idag kan nyte brødet eg sjølv lagar eller at eg kan bestille brødmat når eg er på farten.
Brøda eg lagar blir aldri heilt like frå gong til gong. Det dåkke ser ovanfor har dette i seg:
Grov og fin rug
Fint hvetemel
Valnøtter
Rosiner
Havregryn
Solsikkefrø
Linfrø
Lunka vatn + 1 pk gjæe
Olje
Litt maldonsalt
No er dette fortært, og magen er mett og god. Ynskjer dåkke ein fin og sprek fredag og kanskje nokon set i gong brødbaking?:)
Springerinneklem
RaversSpeech
21.12.2012 kl.10:12
Line
25.12.2012 kl.17:40
Jeg har et spørsmål: Er ikke sikkert jeg kan stole på pulsklokken min, og jeg har heller ikke tatt noen makspulstest, så bruker regelen om 220 minus alder. Uansett: Dersom jeg går ut fra Olympiatoppens intensitetssoner, så oppdager jeg etter noen rolige økter på spinningsykkel at jeg har trent i f. eks en time i en intensitetssone under I-1. Tror du dette stemmer? Og har man noe treningsutbytte av det?
springerinne
25.12.2012 kl.18:38
Kristin:)
p.s
God jul til deg også:)