hits

BESTE STARTEN PÅ DAGEN

 God morgon!!

Ingenting er som heimebaka ferskt grovbrød med spekesinke og noko grønt og rødt på toppen. Tenkjer med gru på kor mange år eg nekta meg dette fordi eg var redd for alle karbohydrat. Det var faktisk ikkje før i vinter eg klarte å ete brødskiver kvar dag utan å få dårleg samvit. Eg er veldig glad for at eg idag kan nyte brødet eg sjølv lagar eller at eg kan bestille brødmat når eg er på farten.

 

Brøda eg lagar blir aldri heilt like frå gong til gong. Det dåkke ser ovanfor har dette i seg:

Grov og fin rug

Fint hvetemel

Valnøtter

Rosiner

Havregryn

Solsikkefrø

Linfrø

Lunka vatn + 1 pk gjæe

Olje

Litt maldonsalt

 

No er dette fortært, og magen er mett og god. Ynskjer dåkke ein fin og sprek fredag og kanskje nokon set i gong brødbaking?:)

 

Springerinneklem 

 

 

 

3 kommentarer

RaversSpeech

21.12.2012 kl.10:12

nam :3 det så herlig ut

Line

25.12.2012 kl.17:40

God jul!

Jeg har et spørsmål: Er ikke sikkert jeg kan stole på pulsklokken min, og jeg har heller ikke tatt noen makspulstest, så bruker regelen om 220 minus alder. Uansett: Dersom jeg går ut fra Olympiatoppens intensitetssoner, så oppdager jeg etter noen rolige økter på spinningsykkel at jeg har trent i f. eks en time i en intensitetssone under I-1. Tror du dette stemmer? Og har man noe treningsutbytte av det?

springerinne

25.12.2012 kl.18:38

Line: Ai ai, det er eg sanneleg ikkje sikker på. Under I - 1 høyres merkeleg ut på spinningsykkelen.Då kan du ikkje tråkke på mykje, eller? Reknar med du svettar litt og ikkje sit og les avisa sjølv om det er roleg økt? Men korfor stolar du ikkje på pulsklokka?

Kristin:)
p.s

God jul til deg også:)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv