hits

Sidan eg likevel held på

Heisan,sidan eg likevel er i jobbmodus kan eg vise dåkke noko av det som kjem i komande utgåve av Birkebeiner`n. Synes alltid det er stas å få orda i word dokumentet omgjort til ordentlege saker. Blir som natt og dag.

Gjer ikkje dette for å reklamere for magasinet. Synes berre det er moro å kunne dele litt av kvardagen i ein jobb eg diggar,  og så veit eg jo at eg skriv til eit "sprekt publikum også her inne."

 

Innholdet byr på alt frå Birkebeinerrennet som nettopp blei arrangert, om trening på landeveien ( sykkel), treningsprogram både mot Birkebeinerløpet og LandeveisBirken, ei sterk portretthistorie om ei ung dame som var eit av dei beste i verden på landevei,men som fekk livet snudd heilt på hovudet, om løping i unnabakke, oppskrifter på vårmat, om å gå ned i vekt på ein fornuftig måte osv..

Mmmmm..Det er ikkje uvanleg å få skade sjølv om sykling er mindre belastande enn løping. Ofte er det belastningsskadar, som kne og rygg. Heldigvis finnast det gode råd.

 No står kun lederen attt + siste korrektur. Skal bli deilig og få alt levert:)

Springerinneklem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv