hits

461 kilometer

Heisan, berre innom for å vise nokre bilete frå den 461 kilometer lange heimreisa eg la bak meg i formiddag.  Starta grytdidleg med Trym i passasjersete og blei tekne godt imot av tantebarna heime på Sandane. Alltid stas å sjå dei att!

 

Vakkert over Hemsedalsfjellet i morgontimane.Mot Lærdal. Endeleg litt skikkelege fjell å sjå.


Kaupanger og glimt av Sognefjorden.


Kompis Trym er litt lei etter fleire timar i same posisjon:)Turen gjekk overraskande raskt og greit og jammen slapp eg å stoppe for å duppe nokre minuttar. No derimot kjenner eg augene siger nedpå,men må først førebu foredraget eg skal ha onsdag. Kjem tilbake med det imorgon. Kjenner at det kriblar. Ha ein fin nest siste fridag.

Springerinne

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv