hits

Fristande på "vesle laurdag"

"Vesle laurdag" eller "Lille laurdag "som det også heiter fortener litt meir enn tomatsuppe med egg og makaroni til middag. Kvifor ikkje sende ein sms til venninna di og spørje om dåkke skal lage tapas. Det treng jo ikkje være ein gedigen som kostar mykje pengar, men ein "minikveld" der dåkke kokkar saman og sladrar. Kanskje dåkke har trena saman rett før også.Det kan eg love set ekstra spiss på smaken, for ingenting er betre enn god mat etter ei kjekk og litt tøff treningsøkt:) 

 

 

Denne tapasen blei lagd ein laurdagskveld her.

Saltkokte poteter, mangosaus, heimelaga kjøttbollar, choritzopølser, mozarellasalat,og  dadlar surra i serranoskinke og fylt med kremost.

Er ikke så flink til å variere,men det kan eg kanskje bli med nokre gode tapastips frå dåkke? Eg tek imot med stor glede.



 

Kjøttbollar før steiking: Karbonadedeig, persille, cottage cheese, rødløk, chili, fersk ingefær,paprikapulver, spisskummin, salt og pepper, 1 egg og litt maizenna viss det trengs. Det er også godt med hakka valnotter i:) Då får tenna litt å "arbeide "med.

 

No står verandadøra open og den deilige friske lufta strøymer inn i sofaen. Det er så godt å kjenne på smaken av vår. Det er ein høydare det og betre skal det bli. Eg elskar denne tida og det som ventar:)



Stor Springerinneklem



2 kommentarer

lineinspirasjon

18.04.2013 kl.07:36

Har lova husfar å servere noke nytt i helga. Då må det bli dadler med skinke og kremost siden eg ikkje har prøvd meg på det før. Kva kremost bruker du? Min tapas-favoritt til heimebruk er forresten asparges med skinke surra rundt :)

springerinne

18.04.2013 kl.12:41

lineinspirasjon: Ja, køyr på. Det er så godt. Eg brukte philadelphia light sist,men du kan godt bruke andre kremostar,men med så naturleg smak som mogleg.:)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

38, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 3, og Erle på 1 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv