hits

MANNE (og dame) MAT!!

 

Heisan!

Viss du skal få mannen din til å få vann i munnen til middag serverer du denne godsaken. Fann oppskrifta på nettsida til mi gode venninne Kristine og måtte teste den ut igår. Til og med far likte den sjølv om han synes pepperonien var i spissaste laget. For den normale gane er denne retten akkurat passe sterk, men mest av alt utruleg smakfull! Og enkel å lage.

 

 

 

 

 

 Stor Springerinneklem frå eit regnfullt Sandane.

 

4 kommentarer

Backside

12.08.2013 kl.11:13

Det så ikke dumt ut:)

springerinne

12.08.2013 kl.11:17

Backside: Nei, sant. Det er berre å sette igang:)

Kristine

12.08.2013 kl.13:29

Ååh, nå ble jeg sulten :D

Gleder meg til å se deg neste uke <3

springerinne

12.08.2013 kl.15:43

Kristine: hihi.. og det var di forteneste at eg lagde den:) Smakte nydeleg med den pepperonien:) Blir ein ny imorgon tenkjer eg:) Gler meg til å sjå deg også neste veke:) Stor klem snuppa

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv