hits

Til deg - frå meg!

Denne heimelaga " delikatessen" MÅ dåkke berre prøve. Lovar NYDELEG smak.

Her er min matrett frå meg til deg.


Joda, du finn "pulvertomatsuppa" i butikken. Den er slett ikkje verst, men det beste er vel den korte tida det tek å få den på bordet. Lagar du alt frå botnen tek det bittelitt lenger tid, men bonusen er ein så MYKJE betre smak.

 Ingrediensar

2 stk egg 

¼ stk løk 

½ båt finhakka kvitløk 

1 ss olivenolje 

½ boks hakka hermetiske tomater 

1 ss tomatpuré 

2 dl vann 

½ stk hønsebuljongterning 

 ¼ ss sukker 

¼ potte frisk basilikum 

 ½ ts kajennepepper

Salt / pepper

 GJER SLIK

* Kok egg. Avkjøl og skrell dei.

* Fres løk og kvitløk i olje.

* Tilset tomater, tomatpuré, vatn, buljong og sukker. Kok opp og la småkoke i ca. 10 minutt.

* Tilset hakka basilikum.

* Mos suppa med stavmikser ( slik du vil ha den) og smak til med salt og pepper.

* Server suppa med kokte egg, fersk basilikum og brød. Eg gløymte heile makaronien, men det betyr ikkje at du treng å gjere det.

 

 

 

Ynskjer dåkke ei fin kveld og helg.

Springerinneklem














7 kommentarer

RaversSpeech

24.01.2014 kl.20:47

Nam :3 Må prøves

Ine Therese

24.01.2014 kl.20:49

Så nydelig ut :-)

Maria

24.01.2014 kl.22:55

Den skal prøves i morgen :) Ser kjempegod ut!

springerinne

25.01.2014 kl.10:45

Maria: Gjer det. Smakte veldig godt:)

Vilde

25.01.2014 kl.10:58

Ser veldig god ut :-) Må prøves en gang!

Sjokoladebloggen

25.01.2014 kl.15:05

Den suppa såg god og drøy ut. :-)

springerinne

26.01.2014 kl.16:09

Sjokoladebloggen: Den både mettande og god. Sllurpa i meg alt.

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

38, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 3, og Erle på 1 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv