hits

CharterSpringerinne

Sender ei solfylt stemning til mine kjære lesarar.Ja eg er på charter og har fått tak i både solhatt og falske RayBan briller. Bur på eit ekte charterhotell og kan ete heile dagen. Det heite visst all inklusive. Det er vi forøvrig merka med i grønt for dei neste dagane...:)

Bikinien er inntatt og solsmilet framme.Krabaten inni magen sparkar livleg,men eg passar på å ikkje koke han heilt..Planane er elles ikkje dei store anna enn å nyte livet. Blir kanskje ein løpetur på mølla imorgon(som eg fann nederst i kjellaren på hotellet) og så litt meir mat.he he:)

Må på med sommarlakken også:)

Springerinneklem

6 kommentarer

Så fin du var :)

Ha en flott onsdag! :)

springerinne

09.07.2014 kl.17:00

FlestLesere: tusen takk.Ynskjer deg ein fin onsdag også!!

Ida Andreassen

09.07.2014 kl.18:52

så sinnsykt deilig ut :)

09.07.2014 kl.22:33

Kos deg masse! Jeg blir inspirert sv å lese bloggen din og du tar opp mange aktuelle ting som jeg står midt oppe i og sliter med hver dag. Gratulerer også veldig med baby i magen. Thine( 41)

09.07.2014 kl.22:35

Gratulerer med baby!! Kos deg på ferie! Takk for at du tar opp så mye som jeg står midt oppe i. Du inspirerer og får meg til åtti at det er en vei ut. Thine-41

springerinne

10.07.2014 kl.07:50

Anonym: Heisan! Er veldig glad for å høyre det Thine! Du må ikkje gje opp.Det e ikkje noko verd å ta vare på monsteret.Det er berre øydeleggjande.
Klem

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv