hits

Min første ferie uten trening

Skulle tru eg var forskrudd etter overskrifta å dømme,men det er ikkje mange gonger eg har slappa så mykje av som på denne turen.

Joda løpeskoa har vore med, men eg har rett og slett ikkje orka å springe langs asfalten eller på mølla i kjellaren på hotellet.Heitt og lite freistande har vore alldeles god nok grunn og innerst inne er eg litt kry over at det har gått så fint. Trimmen eg har fått er å symje nokre tak i Svartehavet, leike med barna og gå tur retur basseng og hotellrommet:)

Kanskje eg har fått solstikk.Ikkje veit eg,men det har iallfall ikkje plaga meg! Har berre vore ein utruleg koseleg ferie.Den tek slutt ikveld og då ventar kvardagen att.Holder på med eit magasin som skal ut til hausten,så eg må henge i skal det bli ferdig før gravidmagen blir for tung og slitsom:)

Håpar sola forsatt held seg i Norge når vi kjem heim, for det er berre heilt vidunderleg å labbe rundt i kort kjole og småsko.

P.s
Eg har ingenting imot trening på ferietur. Det er både sunt og forfriskande, men etter ørten år med tvangsferietrening er det ei lykke å klare seg utan også!

Hehe,måtte berre...:)
Springerinneklem

6 kommentarer

Marianne og Roxy Violeta

14.07.2014 kl.14:31

Herlig! Er selv treningsnarkis, som enkelte sier. Og har bestemt meg for at treningen ikke skal ha førsteprioritet denne juli mnd! Godt å gi kroppen en tid for restitusjon også. Spesielt når jeg klarte å pådra meg en vrien lungebetennelse for et par uker siden!!! Riktig god sommer videre! Treningen kan vi alltids ta igjen😄

Jay

15.07.2014 kl.08:07

Herlig å se at du kose deg på tur, og med den voksende lille bollen din ;) Veldig gøy å se at bitene faller på plass, og hvor langt du har kommet siden de mørke årene dine <3

lineinspirasjon

15.07.2014 kl.11:32

Å løpe, sykle, svømme og bruke naturen på reiser er for meg den flotteste måten å oppleve og utforske nye stader på. Men eg skjønner kva du meiner med fortida di, og ikkje minst det at du drar rundt på ein bolle. Flott at DU likte deg i Bulgaria, då! Det ser bra ut her i gamlelandet og framover :)

springerinne

15.07.2014 kl.13:06

lineinspirasjon: eg elskar å trene på ferie,men det er så deilig å kunne klare å slappe av utan den tvangen eg hadde.Når eg var i sør Afrika i vinter låg alle forhold til rette og det var så moro og enkelt å være aktiv. Der vi var no var det berre pes viss eg skulle ut og trene,så då hav eg blaffen.Sjukt deilig med den friheita, men no gler eg meg til å løpe ein tur igjen:):):):)

springerinne

15.07.2014 kl.13:06

Jay: Tusen tusen takk Jay:):) blir så glad når du skriv ei slik helsing:) Stå på med treninga di:):)

springerinne

15.07.2014 kl.13:08

Marianne og Roxy Violeta:Med fersk lungebetennelse treng kroppen iallfall å ta seg att og det er jo uansett mykje Anna enn ein kan gjere enn å berre ligge i sofaen dagen lang :):):) Glad du tek deg litt fri:)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv