hits

Gjensynsglede

Det var herleg å hente min kjære firbeinte gutt på kennel i Saksumsdalen ( utanfor Lillehammer) i går. Har sakna han sjølv kor koseleg det var på ferie. Han virka like glad for å sjå matmor, og hoppa rett i fanget i full fart.  


No er vi tilbake i Ski. Solgte som sagt leiligheta for to veker sidan, så no ventar kontraktsmøte og pakking av " livet mitt" dei siste to åra i hula mi. Litt vemodig, men det blir deilig å kome seg på plass der eg skal være.Ynskjer dåkke ein fin onsdag vidare. Eg skal bruke litt av min kveld til første løpetur på 9 dagar:) Blir sikkert tungt, men det går ikkje an å klage når sola steiker og tempen viser 25 grader

Springerinneklem

4 kommentarer

Jay

17.07.2014 kl.07:46

Der er rart hvordan vi savner de firbente vennene åre når vi reiser bort ;-) Eller, det er jo egentlig ikke så rart, hehe... Fryktelig godt å komme hjem igjen til dem da! Jeg hadde to pusekatter som var veldig glad for å se meg igjen etter to uker på Kreta ;-) Lykke til med pakking av leilighet og flyttemas! Nå får du dra fordel av bollen i ovnen og la andre ta den verste biten av jobben for deg ;-) Flyttet selv fra mitt lille krypinn som jeg hadde hatt i 7 år sommeren 2011. Det er litt vemodig, men så er det veldig godt å komme ordentlig til rette i det nye huset og lukke det gamle kapittelet :-) Hm, kanskje du burde skrevet bok om historien din??

springerinne

17.07.2014 kl.10:42

Jay: Ja eg gler meg veldig til det. 2 år er tross alt ikkje så lenge. 7 er ein heil del meir, men det er rart med det. Ein har som regel evna til å gå vidare ganske fort:) Til det siste: Skal i eit spennande møte 7 august:):)

Jay

18.07.2014 kl.12:28

Oioioioioi, som selveste Inge Asbjørn haugen ville sagt!! Det blir jo spennende, og går garantert veldig bra ;-)

springerinne

18.07.2014 kl.19:37

Jay: Håpar det. Kan nesten ikkje vente med å komme i gang:)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv