hits

6 favorittar no

Heisan!

Akkurat komt heim frå ein herleg soldag på ei hytte ved Hemnessjøen i Aurskog - Høland. Fekk bada, skravla og vekt gode gamle minner. Dagen blei derimot starta med ein heit løpetur, og er det noko som ikkje er vits i for tida, er å kle på seg for mykje. Her er nokre favorittar om dagen - av forskjellig slag.

Kort løpetigts frå Trimtex til 299,-

 
Treningstopp frå Trimtex til 299,-Heimelaga iskald smoothie

Frosne skogsbær
Youghurt blåbær
1/2 banan
Melon

Miks saman, og nyt!Dette mobilarmbandet kjøpte eg på tilbud i går til 112,-. Det andre var så godt brukt at det måtte kastast, og for ei som må ha musikk på øyra under styrketrening var det ikkje noko valg. Blei grønt denne gongen.

 

Kunne ikkje dy meg å bestille denne boka til veslen i magen. Bestilte den her til ein pris av 218,-. Er veldig fornøgd med design og innhald.

 

Lett og fresh kjole frå Indiska til 249,-.  Solbriller: Fake RayBan frå Bulgaria. hehe..

Springerinneklem

2 kommentarer

intermezzo

26.07.2014 kl.21:14

Veldig fin blogg du har og ikke minst dette innlegget. Jeg syns virkelig at du er en tøff og modig dame, som tør å være så åpen om dette. Dette står det stor respekt og beundring av. Det er mange der ute som synes det er vanskelig å prate om slike ting, og jeg tror det at denne bloggen kan være til stor beundring og hjelp for andre til å komme ut å prate om dette alvorlige temaet..

Mange stjerner i boken for deg :)

Tusen takk skal du ha for at det finnes slike vakre og unike personligheter som deg i dette langstrakte land :). Ønsker deg en fantastisk dag videre

springerinne

26.07.2014 kl.21:38

intermezzo: Tusen takk Intermezzo:) Det var veldig hyggelege ord. Ynskjer deg ei fin helg vidare også:)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv