hits

Jula i bilder

Tenkte eg skulle dele nokre bilder frå mi første jul som mamma.

Måtte jo pynte vesleguten også. Synes han blei så fin med "babydress".

Eg debuterte ikkje berre som julemamma, men også som pinnekjøtkokk. Og etter godt over tre timar med damping kunne vi sette oss til bords med poteter, rødkål, kålrotstappe( med fløyte og smør!!) og ein god raudvin frå Sør Afrika ( sjølvsagt). Smakte veldig godt sjølv om vi mangla klingen/ leiven. ( Ein tradisjon heimaifrå).
1.juledag blei det torsk( istadenfor lutefisk) med poteter, ertestuing og bacon. 

 Noah fekk så mange fine gåver og denne elefanten kan han glede seg til å begynne å bruke om ei stund. Framleis litt for liten, men den tida går nok fort...

 

Glad Springerinnemamma med guten sin.

Gutta mine:)

I går fekk eg meg ein løpetur -  i 18 minusgrader. Det var bitande kaldt, men faktisk fraus eg ikkje sidan eg hadde kledd meg opp i eit tjukt lag med klede og finlandshette. Forfriskande:)

Håpar jula har vore bra for dåkke også.

Stor juleklem frå Springerinne

4 kommentarer

Kristine

26.12.2014 kl.23:45

Så fine bilder! Jeg håper dere koser dere masse videre i romjula :)

Jula er en tøff tid, men det er motiverende å lese bloggen din og se at det er mulig å komme ut av anoreksien og igjen bare glede seg til jul istedenfor å grue seg til mange av tingene som hører med. For meg føles det veldig langt unna akkurat nå; så langt unna at det egentlig ikke føles mulig og at jeg føler det ikke gjelder for meg, men kanskje kanskje kanskje en dag... Takk for at du deler og er et sunt forbilde, det betyr så mye!

Stor juleklem

Guro Eriksen

27.12.2014 kl.14:10

Ser ut som dere har hatt en ordentlig koselig jul sammen :)

springerinne

28.12.2014 kl.16:22

Guro Eriksen: Ja det har vi.Håpar eg du også har hatt:)

springerinne

28.12.2014 kl.16:23

Kristine: Uff får låkt inni meg når du skriv at det er langt unna.Vil at du skal ha det bra Kristine. Send ein Mail viss du vil:) klem

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv