hits

Badenymfer

Påmelding foredrag 22.april til kriroset@gmail.com eller her

Det har vore vinterferie denne veka, så vi benytta anledninga til å besøke Ankerskogen på Hamar. Det er eit nyrenovert badeland, og Noahs debut i symjebasseng.

Han kosa seg maks frå start til slutt.

Det var også mamma sin debut som bademamma. Eg har aldri hatt med meg ein baby i eit basseng, men heldigvis er pappa D. litt mer erfaren:)


Beste gutta:)


Det blei ein bakkeintervall like før ski VM starta i går. Har funne ein lang og bratt bakke som tek ca. 2 minutt, og då kan eg love melkesyra sniker seg fram på slutten. Auu...


Og då er det godt at sofaen ventar etterpå...

 


 Må jo vise fram gutten i sin nye jeans dress:)

 Håpar helga har vore fin for dåkke:) Ynskjer iallfall det beste for veka som ventar. Her vil det bli bokskriving for "full mugge".

Springerinneklem

 

 

2 kommentarer

Sara

01.03.2015 kl.20:22

Gleder meg virkelig å se at du/dere har det så bra, Kristin! :D <3

springerinne

01.03.2015 kl.22:13

Sara: Tusen takk Sara! Eg håpar du også kosar deg;) Klem

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv