hits

Mine første vårrullar..og fy så godt det var!

Før var det å smake på ein vårrull heilt utenkjeleg. Noko som var steikt i olje kunne eg overhode ikkje tenkje å forgifte kroppen med. Idag laga eg mine eigne frå ei oppskrift ala Hellstrøm etter eit TV program for nokre veker sidan.....Og det blei så vanvittig godt.

Hakke, hakke...

Masse grønsaker i panna...Chili og ingefær..


Litt fornøgd med utsjånaden før steiking...


Men ikkje så fornøgd etterpå....Likevel er det jo smaken som er viktigast, og den blei veldig bra:)

Oppskrifta finn dokke HERHelde elles på å male huset kvitt. Min betre halvdel er god med malekosten, så det er hans ære så langt. Eg hjelper sjølvsagt til, men så er det denne sølinga då....Både på underlaget og meg sjølv. hehe:)

 

Dagens beste knips: Ein veldig laidback baby:)Ynskjer dåkke ein fin søndagskveld vidare.

Springerinneklem

2 kommentarer

Jeanette Myren

04.05.2015 kl.10:37

Så flink du er, de så gode ut!

springerinne

04.05.2015 kl.14:17

Jeanette Myren: Ja dei var det, og er verd å prøve. Er ikkje farleg å steike grønnsaker i lii olje:)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv