hits

Foredrag i Nordfjord - har 4 plassar att

Tysdag 9.juni held eg foredrag heime på Sandane i Nordfjord. Det er i samband med Junior-NM som skal gå føre seg på Byrkjelo i august. Foredraget er eigentleg for sponsorar, men eg har fått lov å dele ut ti plassar for dei som ynskjer å kome. I tillegg til meg kjem Steinar Mundal og Odd Bjørn Hjelmeset.

Trykk på bildet under viss du vil lese artikkelen under, og om dei andre foredragshaldarane. Det er berre å bla seg gjennom.

Meir informasjon:
Stad: Trivselshagen, Sandane
Klokkeslett: 18.00-21.30
Dåkke treng ikkje billett. Sei berre at dåkke er invitert av meg.
Er du interessert? Skriv til kriroset@gmail.com

To dagar etter ventar Bislett Games, og timen før dei norske øvelsane startar, skal eg halde foredrag for landslagstrenarar i friidrett. Det blir med andre ord ein del farting neste veke.

Springerinneklem

 

 

3 kommentarer

Maike

02.06.2015 kl.19:35

Skulle ønske eg budde nærmare, da hadde eg kommet, men Bergen er nok litt langt unna.. Det høres veldig spennande ut da, lykke til! :)

Victoria

02.06.2015 kl.20:14

hadde jeg ikke bodd i spania hadde jeg ELSKET å komme på det foredraget. Setter å hjelpe andre veldig høyt <3

Jeanette Myren

02.06.2015 kl.21:48

Riktig lykke til med foredraget! Du vet jeg venter fremdeles til du kommer til Trøndelag ;-)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv