hits

Bislett Games, foredrag og anbefaling i Oslo

I går hadde eg det siste foredraget denne veka. Det var spesielt å kome tilbake til Toppidrettsenteret. Der var eg mykje under friidrettssatsinga.
 Eg synes forøvrig det er bra forbundet tek spiseforstyrrelsar på alvor. Friidrett er ein utsett idrett, til liks med mange fleire idrettar. Håpar det kom til nytte for dei som  høyrde på..

 

- Kva er dette for noko? Friidrett?

Det er lenge sidan eg løpte Bislett Games før, og nesten like lang tid sian eg eg var publikum.

 

Bislett- treng eg sei meir:)

- Heia, heia..


For deg som vil ha ei anna type overnatting kan eg anbefale Frogner House Apartment. Sentralt, god service, parkerings moglegheiter, og store rom med kjøleskap etc.

Nettsida HERMine to fine karar..

Stor og god plass til ein liten familie. Prisen var heller ikkje ille.

Og eit llte knips frå ein sommarløpetur i går.

Springerinneklem

4 kommentarer

I

14.06.2015 kl.00:44

Synes det er superfint at du holder foredrag og ikke minst at du deler din historie om spiseforstyrrelse og kombinasjonen med toppidretten. Selv er jeg langdistanseløper og føler at spiseforstyrrelser absolutt er noe som bør fokuseres mye på i forbindelse med idrett, og heldigvis er fokuset på nettopp dette blitt større innen friidrett de siste årene. Likevel merker jeg ofte at det er et visst press på løpebanen. Selv er jeg en av de større løperne, og føler meg alltid litt stor sammenlignet med resten av løperne. Men hvor mye har størrelse egentlig å si på prestasjonene? Jeg hadde en periode jeg gikk ned en del på grunn av stor økning i treningsmengden, og det førte til ganske stor prestasjonsfremgang. Men så endte jeg opp med tretthetsbrudd, og var ute en stund. Har testet beintetthet og sånt, og alt ser fint ut, men i perioden jeg var ute gikk vekten opp ganske mye. Etter at jeg kunne begynne å trene igjen var det selvsagt tyngre å løpe, men det må man jo forvente etter et avbrudd. Spørsmålet er rett og slett hvor mye vekt har å si når det kommer til prestasjoner? Jeg har aldri hatt et problematisk forhold til mat, men som tenåringer flest har jeg vanskeligheter med å ikke sammenligne meg med andre, og det er så urolig mange tynne langdistanseløpere. Er dette et "must" for å bli skikkelig god, eller kan mer kraftige personer også bli dyktige løpere? Det er særlig kraftig beinbygning jeg tenker på da..

springerinne

14.06.2015 kl.14:58

I: Heisan, dette er eit spørsmål eg synes er vanskeleg å svare på då eg aldri har vore langdistanseløpar. Som mellomdistanseløpar må du ha ein del styrke og hurtighet for å bli god, men for langdistanse gjeld jo kondisen meir en alt. Det einaste eg kan råde deg til å gjere er å ikkje finne på å slanke deg for å bli så tynn som alle andre. Det er berre tull. Tren slik som trenaren din og du er enige om, vær tålmodig og spesielt etter eit avbrekk med tretthetsbrudd er tålmodighet innmari viktig. Eg veit det er kjedeleg, men resultata kjem som regel etter lang tids arbeid. Når eg ser friidrett på TVen er det forskjellige storleikar på alle som stiller. Nokre er genetisk tynne med smal beinbygning, medan andre har kraftigare beinbygning. Du må trene med den kroppen du har, og trenar du smart og godt vil du også få gode resultat. Finn iallfall ikkje på å slanke deg. Det kan gå heilt gale.

I

14.06.2015 kl.21:09

Takk for svar! Det er skikkelig tungt å komme tilbake etter bruddet ja, og særlig mentalt. Er tøft når en hele tiden sammenligner seg med toppformen fra i fjor, men en må som du sier bare ta tiden til hjelp.. Klarte du å komme deg tilbake etter tretthetsbruddet ditt, eller var det da du sluttet?

springerinne

15.06.2015 kl.08:01

I: Eg blei bra att etter bruddet, men valde å legge opp to år etter pga spiseforstyrrrelsen.

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv