hits

Burger er digg

Idag diska min kjære opp med heimelaga burger. Det gjorde godt etter ein progressiv hardtur på mølla og bokskriving. Før var eg superskeptisk til denne matretten, men når eg får den servert frå kokken sjølv er skepsisen langt borte.


No er ikkje alt heimelaga då både brødet og kjøtet er kjøpt, men det smaka så vanvittig godt likevel. Som tilbehør fekk eg servert karamelisert løk, blåmuggost, tomatar og salat. Mmm.....Anbefalar verkeleg å karamelisere løken og bruke blåmuggost. Det søte med det litt sterke er ein suveren kombinasjon.Måtte berre dele denne godbiten med dåkke. No er det kvelden. Noah har lalla puta, og eg forset med bokskriving.

P.S
Sprang ein progressiv 6 kilometer på mølla idag, og den gjekk raskare enn eg hadde trudd etter ei veke med sjukdom og ein slaraffenferie til sydlige strøk. Kanskje det ikkje er så dumt å ta litt fri innimellom:)

Springerinneklem

6 kommentarer

Maike

21.07.2015 kl.23:15

Det ser godt ut! Ha ein fin kveld :)

Madeleine

22.07.2015 kl.00:35

så godt da! det så godt ut =)

springerinne

22.07.2015 kl.09:20

Madeleine: Ja ikkje sant, og ekstra godt nå kjærasten har laga istand:)

springerinne

22.07.2015 kl.09:20

Maike: Ha ein fin dag Maike:)

worldofliz

22.07.2015 kl.13:25

Så godt ut :)

Silje Lien

23.07.2015 kl.13:54

Den så skikkelig god ut! Og tipset med løken skal jeg prøve ut!:)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv