hits

Vår dag

Medan papsen sin permisjonsdag går føre seg på sykkel VM i statane, får mor ta seg av veslekaren og gje han litt opplevelsar utandørs. Vi starta dagen med ein fin løpetur der mamsa pusta og pesa, og veslen pludra i vogna.

Vakkert langs Mosodden.Deretter fann vi vegen til eplehagen. Noah gjekk til angrep på eplet, men lurte nok på kva i all verda detta sure greiene var for noko:)

Ikkje like lett når tenna fortsatt let vente på seg.

No har vi vore på restaurant i byen, Noahgutt har funne drøymeland og eg har sett meg godt til rette i sofaen med sykkel og smoothie.

Springerinneklem

P.S Gler oss til du kjem på besøk imorgon, Cecilie!

 

Én kommentar

Sofie

25.09.2015 kl.20:50

ser ut som at du har hatt en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv