hits

Min "storevesle" gut

Kjære guten min!

For nøyaktig 1 år sidan låg du i armane mine på sjukehuset. Ei glede eg knapt kan beskrive. Det var ei tøff oppleving, men jammen blei det gløymt raskt. Ja mykje raskare enn eg trudde på førehand.

Du har blitt min nydelagste hjerteknusar, som eg ikkje klarar å bli irritert på sjølv om du vaknar meg klokka 0300 om natta. I det eg høyrer stemma di rope - Mamma, sprett eg opp som ein rakett. Du er ein ordentleg gladgut,  men veit å seie frå om det er noko som ikkje stemmer. Det er eg veldig glad for Noah. Og eg gler meg vanvittig til framtida saman med deg guten min. Eg skal gjere ALT for at du skal ha det godt.


Bestemor fiksar kake:)
Og sjølvsagt skal du få grise så mykje du vil på din første gebursdag.Nam, nam...
Springerinnemammaklem

2 kommentarer

Maike

18.10.2015 kl.19:12

Åå så skjønn gutt du har! Gratulerer med dagen i hjemmet :) :)

springerinne

19.10.2015 kl.08:59

Maike: Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv