hits

Good stuff før treningstur

Heimebaka brød er ein av mine favorittar. Det var også det eg lengta mest etter då eg var sjuk. Berre det å sette seg ned med ein solid blings med godt pålegg på var ein draum som eg lenge ikkje torte å begje meg ut på. Idag kjennes dette fryktleg surrealistisk, og eg er sjeleglad for at det er den følelsen som rådar. Det går ikkje ein dag utan at eg må ha brødskiver.

Medan kjærasten sat på spinningsykkelen med klubben mekka eg saman eit par gulrotbrød. Raspa gulrot gjer brødet ennå saftigare, og kan anbefalast på det sterkaste.


Eg opererar sjeldan med konkrete brødoppskrifter då eg kastar alt opp i bollen og lar det stå til. Likevel veit eg kva ingrediensar eg brukte:)

Hvetemel
Havregryn
Gjær
Vatn
Raspa gulrot
Salt
Sesamfrø

Heva deiga godt to gonger, og steikte på ca. 220 grader.

Woala. Dette er good stuff før du skal ut på treningstur:)


 Og sjølvsagt kakao til ( og det er ingen lett kakao dette):)


God appetitt, og god trening. Her frå sykkelturen min i går.


Springerinneklem

6 kommentarer

Marthe Katrine

29.10.2015 kl.21:33

Jeg digger deg, Kristin!! :)

Sara

29.10.2015 kl.22:21

Det så godt ut! Og jeg blir så glad av å se bilder av deg nå - du stråler! :D

Guro Eriksen

30.10.2015 kl.18:24

Mmm, det er kjempegodt med hjemmelaget (og særlig ferskt) brød :D

springerinne

30.10.2015 kl.21:18

Guro Eriksen: Mmmm..ja, det er godt:)

springerinne

30.10.2015 kl.21:18

Sara: Takk vennen:)

springerinne

30.10.2015 kl.21:19

Marthe Katrine: Åh takk gode deg:)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

38, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 3, og Erle på 1 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv