hits

Beinskjørhet- tap av sexlyst - hår og hud som ei gammal dame


Aftenposten ved journalist Ingeborg Senneset fanga opp forrige blogginnlegg og ville ha det ut på Aftenposten ( du kan også trykke på bildet for å lese artikkelen) sine debattsider. Ingeborg sjølv held på med ei bok som skal lanserast til hausten om nettopp hennar oppleving som spiseforstyrra etc. Eg har fulgt ho lenge, og er sikker på det blir ei sterk forteljing.
Eg synes det er flott at media tek ta i dette, for alle der "ute" treng meir informasjon kring denne grusomme tilstanden. Og det gjeld ikkje berre ungdomane som veks opp idag, men også pårørande, lærarar og trenarar.

Ingeborg har også skreve ein anna artikkel om same tema som er verd å lese. Klikk HER

Springerinneklem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv