hits

Sannheten om trening og kosthold

For nokre veker sidan skreiv eg ei sak om trening og kosthold til Dagbladet. Svara fekk eg frå ernæringsfysiolog og landeveisrytter inntil i fjor, Morten Mørland. Han brukte eg også ein del i Magasinet Birken då eg var redaktør. Dyktig kar som også er involvert i prosjektet Sunn Idrett ( som før heitte Sunn Jenteidrett, men som no også inkluderer gutane).
Tenkte eg ville dele saka med dokke
.

 

 

z

 

 

 


Ha ein fin dag så lenge!

Springerinneklem

2 kommentarer

06.05.2016 kl.18:20

Så fint at du deler slik informasjon, Kristin. Det er nok mange myter og tanker rundt dette med trening og kosthold både blant friske og syke.. Vi fikk liknende informasjon fra Modum Bad da jeg var innlagt der. Kjempe viktig å få sprett kunnskap om det. Takk..

springerinne

07.05.2016 kl.12:18

Anonym: Myter er det flust av, då er det kjekt å få avkrefta nokon av dei, av ein kyndig person, som både veit av erfaring og kunnskap.

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv