hits

Allers i butikken og annleis oppdrag

For dokke som syntes det er interessant, kom Allers i butikken idag med ein stor reportasje. Journalisten Sindre Nordengen har formidla historia mi på ein svært god måte. Verdt å lese for dei som kanskje treng nokre gode ord på vegen; om det er du som er sjuk eller pårørande.


Siste side av tre. Joda, du finn meg på framsida også, men heldigvis ikkje det største bilde.


Eg er forøvrig nettopp komen heim frå eit oppdrag for GD i Sør-Fron kirke. Det handlar om Per Gynt, kirkekonsert og vakker musikk. Spennande å få være med på slike oppdrag, som er vidt forskjellig frå den sportslege verda. Men på ei anna side er det jammen sport i å spele så vakker musikk også. Ligg definitivt mange timar med øving bak.

Ynskjer alle ei fin start på helga. Her blir det pizza i lange baner.


Foto: Ellen Jarli

 

Springerinneklem

 

 


  

2 kommentarer

Madelen

14.05.2016 kl.22:54

Er i full gang med boklesing, og så langt veldig aktuell og gripende! Du skal få en tilbakemelding om hva jeg synes når jeg er ferdig. Bruker litt tid på å lese den slik at jeg kan ta innover det som leser, og ikke bare skumme forbi. En slik bok gir meg mye!

Og tusen takk for at du delte med Allers. Det var en flott reportasje, og jeg er sikker på at det ikke bare er jeg som blir inspirert der!

Med ønske om en god pinse til deg og gutta, og også en fin 17-Mai feiring!

Hipp hipp hurra :D

springerinne

15.05.2016 kl.15:55

Madelen: Tusen takk Madelen. Det betyr mykje for meg om du likar boka. God pinse til deg også:)
Klem frå meg

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv