hits

Full fart mot 17.mai

Ja, det er full fart med småttisen, og for å få ut "kjeta" er det berre å la han springe, som her på Mosodden idag. Han guffar på, heilt til han sett seg ned på bakken og gliser. Etter litt bæring så er det på an igjen..


Ein liten miniløpar på gang:)
Gliset seier meir enn ord:)


Papsen førar an...


Ellers har eg prøvd meg på denne kaka idag. David fyller år på onsdag, og det same gjer bror min som blir 50 og kjem innom på kveldinga. Då er det greitt med sjokkiskake. Den funkar til alt. Fann oppskrifta på Trines Matblogg ( min favoritt). Klikk HER.

Ynskjer dokke ein flott 17. mai imorgon:)

Springerinneklem
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv