hits

17.mai i bilder


Det er først etter at eg blei mor eg synes det er stas med 17.mai. Som regel har eg tilbrakt denne dagen enten på fjellet, på en lang sykkeltur og nokre gonger på Vestlandet. Men no er det blitt andre bollar. Noah skjønar nok ikkje så mykje, men berre det å sjå gleda i auga og det store gliset når musikantane går forbi gjer ei mor hjertevarm. 
 


Noah fekk så masse is han ville ha, og det gjekk ned tre stykk i den vesle kroppen. Men det kjekkaste er besøk. Her med bestemor frå Gausdal.


Gutta mine:)


Godt med litt pause mellom all springinga.

Lillehammer sentrum


Helle og Noah: Søskenkjærlighet.


Heimelaga sjokoladekake som fekk "bein å gå på".

No har Noah sovna, og vi er mette og gode etter dagen. Håpar alle lesarar har hatt ei fin feiring.
Springerinneklem

4 kommentarer

Maren

17.05.2016 kl.20:12

Kjempefine bilder av blide barn og fornøyde voksne:).

springerinne

17.05.2016 kl.21:10

Maren: Tusen takk:):)

Tora

18.05.2016 kl.22:50

Hei Kristin!

Håper du hadde en fantastisk nasjonaldag i går :)

Nettopp fått hendene i boka de og begynt å lese, kommet til side 28 og tårene spruter. Aldri i livet skulle jeg tro at noen kunne skildre følelsene jeg har kjent på en så ordrett måte. Blir feil å si at jeg trodde jeg var alene med tankene mine, men det var ikke langt i fra.

Du aner virkelig ikke hvor stor motivasjon du er, og det er det nok mange som kan si seg enige i! Jeg takker så høyt jeg kan for at du skriver, svarer og underviser om et tema som er lagt så i tabu, når det er så viktig å få det frem i lys. Spiseforstyrrelser plager mange flere enn folket aner, og det kan ende med livstruende tilstander.. takktakk, du motiverer og er med på trekke folk opp fra helvete, iallefall har du gjort dette for meg <3

Klem fra meg (17år)

springerinne

19.05.2016 kl.06:08

Tora: Åh eg veit kor godt det kjennes å ikkje vere åleine, sjølv om sjukdomen ikkje forsvinner av den grunn. Eg håpar du finn inspirasjon til å ta fatt på kampen.) Godklem til deg

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv