hits

Slike dagar...

er gode...når sola skin, kroppen er våken og klar og du er heilt åleine på løpetur i fine omgjevnader. 


På Mosodden...stille og fredeleg ein onsdag føremiddag.Veldig fornøgd med desse skoa. Asics Gel Noosa har vore favoritten i mange år. Den er lett, smidig og sit godt på foten. Denne er heilt ny og heiter Noosa Tri 11. Diggar den kvite fargen.


I min kjæres fråvær ( NM sykkel) får eg besøk av ei venninne i kveld som blir til laurdag. Det gjer godt med litt fleire i hus enn berre Noah og meg. Iallfall når kveldane kjem...Ynskjer alle gode lesarar ein fin dag vidare:) 

Springerinne og Noahklem

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv