hits

I lykkeland

Er ikkje dette lykkeland for barn veit ikkje eg. Sjølv gamlemor synes Lilleputthammer var moro.


Storesøster Helle er godt kjend i aktivitetsparken, og visste nøyaktig kva ho ville ha med Noah på. Han dilta etter og storkosa seg.

 

Papsen måtte også til pers.Morsommare vegvisar finst vel ikkje:)

Fascinerande å sjå korleis dei har bygd opp Lilleputthammer. Små hus tett i tett med morsomme aktivitetar innandørs.To "gladlaksar".


Ansiktsmaling blei ikkje heilt vellykka. hehe....Mykje meir moro å sjå på andre ting enn å sitje i ro.
 

Lilleputthammer er jo ikkje noko nytt for småbarnsforeldre, men som debutant sjølv ( både som mor og gjest) kan eg anbefale å legge inn ein stopp her viss du er på ferie og passerar Øyer / Hafjell. 

Springerinneklem


 

2 kommentarer

lisarorvik

05.07.2016 kl.10:44

Så utrolig koselig :)

Liv Astrid

05.07.2016 kl.10:57

Åh så koselig. Har mange minner der i fra. Er jo reine drømmeland for dei små. Ha ein fortsatt fin sommar:-).

Klem

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv