hits

Annleis helgekos

I går lagde eg noko heilt nytt; Hakkebøff med bakte søtpoteter. Spennande, og utruleg smakfullt.


Kjøttdeig, rødbete, salt og pepper...Thats it.



Ferdigsteikt og klar for servering. Ser nesten blodig ut, men det er berre rødbeten som gjer Bøffane så raudlege:)




Ovnssteikt søtpotet.
 

Oppskrift for dei som er interesserte...:



 

Elles har helga gått i barneleik, trilletur, bleieskift, mat, besøk av mor og far frå Sandane, shopping i byn og skravling.

Trilleforholda er det ingenting å klage på. Sola skin, det er 10 minus og akkurat passe med snø:)


Full fart:)



Mor og eg i byn.


Nydeleg å gå tur langs Mjøsa:) Gler meg til å løpe her igjen. Leeeenge sidan sist tur på løpande fot no...

Springerinneklem

Én kommentar

Victoria Larsen

08.01.2017 kl.15:45

Ser veldig godt ut !:)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

38, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 3, og Erle på 1 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv