hits

New mum update

Ei lita nybakt mamma oppdatering!

Imorgon er det tre veker sidan vesle Erle kom til verda. Det har vore tre vekers tilvenning med eit nytt spedbarn i hus. Ho er så lita samanlikna med Noah, og det er som å begynne på nytt att med alt. 

 

Det har vore litt nattevåke, litt gråting, masse kos og litt nervar når storebror set på turboen nær ho. Noah er forøvrig veldig snill og stryk ho lett på hovudet, men spring gjerne så tett inntil han kan i sofaen. Då blir mor litt småstressa kan du sei.

Smykket over bestilte eg på www.mittnavnesmykke.no. Kjekt å bære gulla mine uansett kor eg er.:)
Denne nydelege jakka ( på bilde over)  fekk vi i posten i går frå min tidligare sjef i Sportmedia. Tusen takk Anne Grethe. Den er nydeleg!Det er kaldt i Lillehammer om dagen, men det set ikkje ein stoppar for oss. Trilletur er det eg kan gjere av aktivitet, så då blir det ein luftings på oss begge for dag. Begynner å sjå fram til å løpe igjen, men inst inne gruar eg meg også. Forma er dåååååårlig etter fleire månadar utan ordentleg trening. Huff.....

Springerinneklem

5 kommentarer

Victoria Larsen

13.01.2017 kl.16:47

Nydelige bilder <3 Jeg håper du får en flott fredag :-)

Oda Davidsen Nygaard

13.01.2017 kl.20:51

Kose deg med den lille og ha en fortsatt fin fredagskveld:D

springerinne

14.01.2017 kl.15:53

Oda Davidsen Nygaard: Tusen takk:) Ha ein fin fredagskveld du også:)

Maike

15.01.2017 kl.09:59

Du ser bra ut! Veldig koselige bilder. Ha en fin helg i vinterstemningen :)

springerinne

18.01.2017 kl.13:00

Maike: Tusen takk Maike:)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv