hits

Stem på meg!

Det er første gong eg spør dokke lesarar om å stemme på meg, - kanskje ikkje så rart då eg aldri har vore med på ei avstemming før. Men då eg fekk ein forespørsel om å være med i konkurransen Sunnere Liv Blogger Awards 2017 kunne eg ikkje seie nei. Les meir, og stem HER

Å være sunn kan bety forskjellig frå menneske til menneske, men for meg betyr det enkelt å greitt; Å være glad i seg sjølv, nyte litt av alt og holde kroppen i passeleg form.

Akkurat dette brukte eg mange år på å kjenne for min eigen del. Ikkje var eg glad i meg sjølv, ikkje klarte eg å nyte litt av alt og ikkje klarte eg å halde kroppen i passeleg form. Den fekk kjørt seg så langt at det heldt på å gå gale. Eg er difor så inderleg glad for at eg endeleg klarar å leve godt med å være ei sunn jente og ei sunn mamma til Erle ( som følgjer med mamsen akkurat no), og Noah. 


Eg blir difor superglad om du stemmer på meg HER.

Springerinneklem

 

 
 

 

4 kommentarer

Cathrine

14.03.2017 kl.14:41

Gratulerer :) skal stemme!

MOM

14.03.2017 kl.15:10

Skal stemme.............................

Barbro

17.03.2017 kl.08:59

Har stemt 😊

springerinne

19.03.2017 kl.16:13

Barbro: Takk Barbro:)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv