hits

Løpe på laurdag og langrenn på søndag

Eg elskar å springe, men jammen er det veldig moro å gå på ski også. Den interessa har kome meir og meir siste par åra og no gler eg meg til ein skitur når eg først får sjansen. Som idag. Omtrent ingen i løypa, berre skia, løypa og eg. 


Det er slett ikkje verst å ha moglegheita til å både gå på ski og springe på bare vegar på ei og same helg, og det utan å måtte køyre meir en 10 minutt for å finne perfekte skiløyper. 

I går kveld blei det rekeaften for husfar og husmor. Eg er veldig glad reker, - og med aioli, fersk loff og ein god salat kunne ikkje kvelden avsluttast betre. 

Ynskjer dokke ein flott sønndag vidare. Her er det full fart med to smårollingar, og ein mann med smerter i ryggen...Det vil sei tre stykk å passe på:):)

Springerinneklem
 

Én kommentar

Victoria Larsen

02.04.2017 kl.12:54

Så herlig!!

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv