hits

Nytt LØPEKURS

Eg ynskjer å halde eit nytt løpekurs i juni. Vi hadde det så kjekt sist, og tilbakemeldingane var veldig gode, så eg håpar fleire vil å melde seg på. Eg tek inn maks 7 deltakarar, då eg ynskjer å gje kvar enkelt så god tilbakemelding som mogleg. Filminga er gull verd slik at eg kan sitje i ro og fred etter kurskveldane og gje ordentlege tips til nettopp deg. Du får sjølvsagt filmane tilsendt. Denne biten av kurset sette den forrige gruppa tydeleg pris på, noko du kan lese under. 

"Mine høye forventninger ble absolutt innfridd. Du som kursleder var god på å skape god stemning i gruppa. Du har humor og måten du la opp øvelsene og tilbakemeldingene på gjorde det veldig "ufarlig" å være med, uavhengig av form og teknikk ble vi godt ivaretatt."

 "Synes du var veldig god til å gi individuelle tilbakemeldinger, og har hatt stor nytte og glede av den skriftlige oppsummeringa". 

Informasjon:
Oppmøte ved Cirkle K
Tysdag 13. og tysdag 20. juni kl.1800-1915
Pris: 950,- totalt. Eg anbefalar å delta på begge kveldane då dei er ulike.
Påmelding til: kriroset@gmail.com
Frist: 6.juniSpringerinneklem

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv