hits

Kjapp Nordfjordhelg

Det blei ei kjapp Nordfjordhelg denne gongen. 6 timar i bil til Sandane og 5 timar tilbake. Altså 11 timar med to småttisar i bil som både spydde, smilte, ropte, sov og gjorde andre ting....Men når det står konfirmasjon på planen er det ikkje noko valg; vi stiller på - med glede.

Og jammen fekk bunaden bein å gå på også. Denne Nordfjordbunaden har farmor sydd. Veldig glad i den :)Erle skjønte lite av all ståheien, men ho var som vanleg i godt humør. Her i fanget til mormor i kjolen som bloggleser og bekjent Nina har strikka.

Noah var som vanleg i sitt ess og løpte frå dei fleste...:)Det var Johanna sin store dag.Etter ei helg med mykje sitting var det godt med ein luftetur i dag. Erle starta forøvrig dagen med 5 mnd kontroll som innebar ei sprøyte i kvart lår. Ikkje det mest populære kan du sei...

Ha ei fin veke!

P.S
Klarte 65 kg i benkpress i dag. Begynner å nærme meg målet på 70kg.....men det kjem til å ta si tid før eg oppnår....

Springerinneklem
 

Én kommentar

Victoria Larsen

22.05.2017 kl.18:05

Kjempe fine bilder! :)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv