hits

Spreke jenter

Det er så herleg å få besøk av familien frå Vestlandet, og spesielt mine tre fantastiske nieser eller tantebarn som eg pleier å seie; Ingrid på 20, Olina på 17,5 og Johanna på 15 år. 

Vi har mykje til felles; god humor, lite sjølvhøgtidlegheit og elskar å være i aktivitet. Så i dag tok eg dei med på Stampesletta friidrettsstadion kor vi trena og kosa oss. Noahgutt var med og sykla og sprang til raudfargen i ansiktet blomstra. Heilt herleg!

Joanna og IngridI full galopp..hehe:)
Johanna ( t.v), søster Olina og søskebarn Ingrid. En nydeleg trio.Gloppen Friidrettslag - min kjæraste heimklubb.
 


Det er rart med det, men når eg inntrer Stampesletta stadion kjem det mange gode og nervøse følelsar fram. Her har eg løpt mang ein 800 meter. Nokre gode, andre dårlege:)


God avslutning på dagen:)

Ynskjer mine lesarar ein fin torsdagskveld vidare.

Springerinneklem

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv