hits

Thief Hotel: Ikkje verste plassen

Tilbringer helga på Thief Hotel i Oslo. Det er barnefri og ingen som masar. Ufatteleg godt sjølv om eg saknar småtrolla heime på Lillehammer.

Hotel Thief ligg ytterst på Tjuvholmen, og er eit hotell med mørk design, eksklusive detaljar, spa, gym og ypparleg beliggenheit eit steinkast frå Oslofjorden. Du kan lese meir om hotellet HER eller trykk på bilde under. ( Nei, er IKKJE kjøpt og betalt...).Utsikten frå rommet.


Godt å kome nær sjøen att...


Elskar ferske reker, og på Aker Brygge kan du velge og vrake. Mmm....dette er frå restaurant DS Louise.Tapas er også ein av mine favorittar. Kan anbefale Delicatessen på det sterkaste.


Ikkje det verste å bade med utsikt til Oslofjorden:)


Ynskjer dokke ein fin laurdag.

Springerinneklem (som nyter ro og friheit før det brakar laust att imorgon).

 

Én kommentar

Meg

20.07.2017 kl.15:07

Hei. Dette har ikkje noko med innlegget å gjere, men eg prøvar. Kan eg spørre deg om, då du gjekk til psykolog og fekk hjelp av den rette dama. Var det privat psykolog eller var det en psykolg med avtale/knytra til helfo. Eg har jo aldri fått den hjelpen til å komme meg heilt ut av sjukdommen (4 tilbake fall) og slit med etevegring og tvang, sjølv om eg ikkje er sp veldig undervektig. Blei henvist av legen til psykolog, men har blirt videresent til fire psykologar og ikkje fått den hjelpen eg treng. No har det snart gått eit år utan behandling og har mast på legen om å henvise meg til en ny behandler, men har stadig fått avslag og no er eg så drit lei. Noko råd?

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

38, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 3, og Erle på 1 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasinet SKIsport. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv