hits

LØPEKURS i haust

Etter to kjekke løpekurs i vår og tidleg i sommar, kjenner eg at eg har lyst å halde eit kurs til, før seinhausten og vinteren slår inn. Eg veit at det er nokre her på Lillehammer som er interesserte, og eg treng ikkje fleire enn 4-5 deltakarar for at eg skal arrangere. 

September er ein av mine favorittmånadar i løpet av året;  Ikkje fordi eg veit at vinteren er neste årstid, men fordi lufta er så skarp og klar, og det er så mange fine fargar i naturen. Det kan også dukke opp varme deilige dagar. 

Eg ynskjer å halde løpekurs desse to kveldane: Tysdag 12. og 19. september 
Klokka:
18.00-19.15
Oppmøte: Cirkle K Strandtorget. Her joggar vi roleg til Mosodden kor kurset blir halde.
Pris: 950,-( totalt for begge kveldane)
Minimum: 4 deltakarar
Maksimum: 8 deltakarar
Innhald: Løpeteknikk på flata, i motbakke og unnabakke + teknikkøvelsar som gjer ein til ein betre løpar.
Målgruppe: For alle som likar å løpe, uansett form.
Med i prisen: Eg filmar alle, sender snuttane på mail og gjev tilbakemelding om kva du bør jobbe med.
Påmelding og eventuelle spørsmål til: kriroset@gmail.com
Påmeldingsfrist: 8.september

Tilbakemeldingar: Det er viktig for meg å vite kva deltakarane synes om kurset og har difor sendt nokre spørsmål til dei som har delteke tidligare i år.
Her er nokre av svara:

Deltaker 1) "Mine høye forventninger ble absolutt innfridd. Du som kursleder var god på å skape god stemning i gruppa. Du har humor og måten du la opp øvelsene og tilbakemeldingene på gjorde det veldig "ufarlig" å være med, uavhengig av form og teknikk ble vi godt ivaretatt".
Deltaker 2) Både øvelser, tilbakemeldinger og ikke minst filmene var veldig nyttige. Også det å se andre deltakere som prøver å gjøre det samme. Du er flink til å legge fram poengene dine uten å knuse oss.

 

Håpar dokke melder dokke på.

Springerinneklem

4 kommentarer

linnogjohnny

24.08.2017 kl.16:33

Helt enig - september er en super løpemåned - ikke for varmt og ikke kaldt enda. Skulle gjerne vært med på løpekurs hos deg om jeg hadde bodd nærmere. Masse lykke til :) Gleder meg til å følge bloggen din!

springerinne

25.08.2017 kl.15:57

linnogjohnny: Ser at du løper masse:) Hadde vore kjekt å ha deg på løpekurs:)

Victoria Larsen

24.08.2017 kl.16:47

Så gøy!! :-D

springerinne

25.08.2017 kl.15:56

Victoria Larsen: :)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv