hits

Video: Fra treninga mi

Nok ei veke er snart over, og helga venter. Det har vore mykje sjukdom hos Noah og Erle dei siste to vekene, men no håpar eg at dei kan få være friske ei lita stund. Uansett, det har betydd mindre tid til arbeid og trening, men desto meir snørr tørking, våkenetter og byssing.

Likevel, eg smetter inn treninga når det går. Her er to filmar frå ei styrkeøkt og ei intervalløkt med 8x1000 meter. Trykk på bildene for å sjå filmsnuttane.

God helg:)

Springerinneklem

 

Én kommentar

Victoria Larsen

19.01.2018 kl.14:26

Flink du!!

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv