hits

Ei tøff veke som forhåpentlegvis avsluttast bra

Det har vore og er fortsatt sjukdom i hus. Både Erle, Noah og eg har lege strake ut med omgangssjuke. Noko møkk for å sei det mildt. 
Eg er påmeld på Hafjell Skimarathon på søndag. Det spøker litt, men håpar eg kjem meg så pass til rette at eg får stilt opp. Var eigentleg påmeld til den lengste distansen, men har fått bytta til den halve og det i fristil. Blir spennande. Du kan lese meir om Hafjell Skimarathon her. Trur det er eit flott renn. Iallfall er omgjevnadane nydelege der oppe.

 

Ellers holder eg på med siste innspurt av utgåve 2 av Skisport. Det går i trykk neste veke, så tastaturet blir tatt godt i bruk desse dagane for å sei det mildt. Har du foresten sjekka nettsida til Skisport.no? Då er det på tide. Trykk på DENNE linken.

Ynskjer dåkke ein fin fredagskveld.

Springerinneklem

 

 

 

 

 

Én kommentar

ingerslilleverden.blogg.no

24.02.2018 kl.21:03

For et herlig bilde! Jeg har fkatisk ikke gått på ski i år. Snaut vært ute av døren i år. Vi har hatt skikkelig influensa her, begynte i januar og jeg er enda ikke frisk. Frustrerende!

Men glad det ikke er omgangssyken- det er helt pyton! Håper dere er ferdige med den dritten og den kommende uken blir flott :)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv