hits

Ein stad eg kan anbefale

Forrige helg var eg på ein plass eg aldri hatt høyrt om før, men som ein kollega tipsa meg om: Skidestinasjonen Idre Fjall, 4 timar frå Lillehammer, rett øst for Røros på andre sida av grensa, altså i Sverige.

Oppdraget var for magasinet SKIsport som er gått i trykk. og kjem ut om ei veke. Vi budde på Pernilla Wiberg Hotel, stod på ski, gjekk på ski og åt nydeleg mat. Idre er ikkje ein stor plass akkurat, men har fantastiske alpint og langrenns moglegheiter. 

Mat må til. Her frå Utsikten restaurant på toppen av bakken.

Greitt med skilting:)

Nydeleg alpintføre.

Reinsdyr på Pernilla Wiberg Hotel.


Idre Fjall kan tilby 40 nedfartar, og i botnen av bakkane kan du gå langrenn rundt heile fjellet. Utruleg flott:)

Sjekk ut denne linken. Idre Fjall kan nemleg by på den første snøen, allereie midten av oktober og i sommar er det ypparlege sykkelforhold og ikkje minst turmoglegheiter....

Springerinneklem

Én kommentar

Victoria Larsen

23.04.2018 kl.19:21

Ser veldig flott ut! Veldig fine bilder :-)

Skriv en ny kommentar

springerinne

springerinne

39, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 4, og Erle på 2 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv